2019-05-16 10:55:19• hírek • Bede Emőke

Baleset Lázáriban: az édesanyát és gyermekét is elgázolták

Súlyos közlekedési baleset történt Lázáriban nem sokkal dél után: egy betonszállító teherautó elütött egy nőt és egy gyermeket – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség sajtóosztálya.

A 112-re befutó segélykérés nyomán a helyszínre egy intenzív terápiás SMURD-rohamkocsi, egy feszítővágós egység és egy tűzoltóautó vonult ki. Mindkét áldozat eszméleténél volt a segítség érkezésekor: a kisgyerek egyedül ki tudott jutni a több tonnás monstrum alól, az édesanyát azonban a tűzoltóknak kellett kiszedniük. Az elsősegélynyújtás után mindkettőjüket kórházba szállították.


A rendőrség az üggyel kapcsolatban közölte, hogy a balesetben érintett járművet egy 63 éves, decebali férfi vezette, őt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. A hatóság elsődleges információi szerint a 37 éves nő és az 5 éves kislánya szabálytalanul szerettek volna átkelni az úton, amikor a betonszállító elütötte őket. A rendőrség nyomozást indított.


Ha további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítüjk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: